Синът на Владимир Вълев - Питбула дебютира в кикбокса на състезание в

...
Синът на Владимир Вълев - Питбула дебютира в кикбокса на състезание в
Коментари Харесай

Синът на Питбула дебютира в кикбокса

Синът на Владимир Вълев - Питбула дебютира в кикбокса на състезание в жанр киклайт контакт във възрастови групи: 7-8, 9-10, 11-12 и 13-14 години в Каварна.

Надпреварата, в която участваха над 100 деца, се организира в зала " Олимпиада " с уредник Ердоан Демиров, ментор на Спортен клуб " Ринг ".

Станислав Вълев е единствено на 7 години и сподели, че е добър правоприемник на татко си. Малкия питбул неслучайно е поверен в ръцете на Станислав Бахчеванов (СК „ Йорк ”), който е един от първите треньори на Питбула и дружно са извоювали голям брой трофеи. Световният първенец нееднократно е казвал какъв брой значима е връзката треньор-състезател и това да се доверяваш изцяло на индивида в ъгъла.



„ Най-много ми харесва хъсът у дребния, припомня ми на едно време, когато тренирахме с татко му… всеки ден е в залата – няма мрънкане, няма недоволство! Удоволствие е да се работи с такива деца! ” – сподели Станислав Бахчеванов.

Вълев води акция под наслов „ Спорт против експанзия ”, която има за задача да накара колкото може повече деца да упражняват, тъй като спортът възпитава, калява и физиката и духа, учи на почитание.

 „ Целта ми не е непременно синът ми да се състезава професионално, само че доста държа да мине през залата и през кръга, тъй като това е спорт, който построява дисциплинираност и подкрепя прочувствено, физически и обществено развиването на децата. Емоциите и адреналина, изпитани на кръга, не мога да ги сравня с нищо друго! Пожелавам му бъдещи триумфи, а той самичък ще дефинира до каква степен ще стигне!

Спортните мероприятия за деца са доста скъпи за добиването на опит и самочувствие и за популяризирането на кикбокса. Това е метод, по който посредством всеобщ спорт да се противопоставим на деянията на експанзия в обществото ни. Поздравления към уредниците, треньорите и всички участници! ”, показа международният първенец Владимир Вълев.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР